Connect with us

technokrata

Exkluzív Vertu luxusmobilok – új nyári modellek

Kütyük

Exkluzív Vertu luxusmobilok – új nyári modellek

A Vertu újabb exkluzív mobiltelefonokkal bővítette kínálatát.

A különleges mobilokat gyártó vállalat legfrissebb terméke nem más, mint a Vertu Ascent Summer Season Special Edition, vagyis két, limitált szériás új Ascent modell. A Strawberry Edition piros, a Cream Edition pedig krém színben pompázik, és bizony áruk sem éppen két fillér. Mindkét új Vertu készülék 6.000 eurós, vagyis mintegy 1,5 millió forintos áron jelenik meg a kereskedelmi forgalomban – előreláthatólag valamikor július elején.

A Vertu Ascent telefonok esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak. A hagyományos kialakítású Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyomn a mérlegen.

A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu Ascent nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin