Connect with us

technokrata

Exkluzív: Sony Ericsson S500i – bejelentve!

Kütyük

Exkluzív: Sony Ericsson S500i – bejelentve!

A Sony Ericsson fellebbentette a leplet legfrissebb sliderphone-járól.

A keresztségben Sony Ericsson S500i nevet kapott újdonság vastagsága mindössze 14 milliméter, melyhez egyébként alaphelyzetben 99 milliméteres hossz, illetve 47 milliméteres szélesség társul. Az újdonság tömege egész pontosan 94 gramm.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik. Ez a display elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg.

A belső memória kapacitása nem valami nagy, mindössze 12 MB-os, de a mai elvárásoknak megfelelően természetesen könnyen bővíthető: a bővítőslotba Memory Stick Micro (M2) formátumú memóriakártyák gyömöszölhetők be (az alapcsomagban nincs kártya). A digitális fényképezőgép modulban ezúttal egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, melynek digitális zoom funkciója maximum négyszeres nagyításra képes.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson S500i GPRS és EDGE hálózatokban használható, vagyis a leendő vásárlóknak az UMTS-ről és a villámgyors HSDPA-ról le kell mondaniuk. A telefon kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) adatátvitel, az MP3/AAC zenelejátszó, az RSS olvasó, a speciális fényeffekt funkció, valamint az USB Mass Storage szolgáltatás. A készülék egy feltöltéssel maximum 9 órás beszélgetési-, illetve 370 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra.

A divatos zöld és sárga színváltozatokban készülő Sony Ericsson S500i várhatóan az idei esztendő harmadik negyedévében bukkan majd fel a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle