Connect with us

technokrata

Kémvideó: a titkos Sony Ericsson P700i

Kütyük

Kémvideó: a titkos Sony Ericsson P700i

Immár egy videófelvétel is elérhető az egyik új Sony Ericsson mobilról.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a korábbiakban Elena fejlesztési kódnévvel, majd pedig M800i típusjelzéssel illetett, egyelőre még fejlesztés alatt álló készülék a kereskedelmi forgalomban várhatóan P700i néven fog debütálni. Az M800i név azért nem játszik már, mert a gyártó az M típusjelzést fent kívánja tartani azoknak az üzleti készülékeknek, melyekben nincs kamera, az Elenában pedig ugyebár van ilyen készség. Itt jegyzendő meg egyébként, hogy a P700i kamera nélküli, némileg egyszerűbb változata várhatóan M610i (Lizy) néven debütál majd. A P700i-ről készített, sajnos nem túl jól minőségű első videóanyag a lentebbi linken érhető el.

A Sony Ericsson P700i-ben egy 2,6 colos képátlójú, QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT kijelző kapott helyet, mely a várakozások szerint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a belső memória kapacitása pedig 160 MB.

A bővítőslotba M2 memóriakártyák tehetők be, ezenkívül pedig említést érdemel a 3G adatátvitel, a Wi-Fi és Bluetooth támogatás, az M600i esetében megismert speciális QWERTY billentyűzet, illetve a nagykapacitású (1.250 mAh) lítium-ion akkumulátor.

A videóhívásokhoz szánt előlapi kamera VGA felbontású, de ami ennél talán sokkalta fontosabb, hogy a hátul található fő kamera 3,2 megapixeles, autofókuszos és dupla LED-vakus. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp