Connect with us

technokrata

Megújult a PC Dome

Kütyük

Megújult a PC Dome

Jelentős fejlesztések az online PC-s játéklapnál.

Jelentősen megújult a PC Dome – az idén nyáron kilencedik születésnapját ünneplő magazin fejlesztésének legfontosabb célja a folyamatosan frissülő, nagymennyiségű tartalom rendszerezése és az áttekinthetőség megteremtése volt, figyelembe véve az olvasói visszajelzéseket is. Ennek érdekében az új – a ma legelterjedtebb 1024×768-as felbontásra optimalizált – struktúra úgy került kialakításra, hogy minden fontos információ bárhonnan elérhető legyen egy-két kattintással. A hírekhez, cikkekhez kapcsolódó, de külön is kereshető játékadatbázis oldalain, egy helyen összegyűjtve található meg minden, ami az adott szoftverrel kapcsolatosan 1998. óta megjelent a magazinban, legyen az ismertető, előzetes, hír, videó, fórumtéma vagy letölthető játékdemó.

A megújult magazin igyekszik minél nagyobb teret adni a közösségi tartalomnak is: a regisztrált felhasználók saját adatlapjukon számos információt megoszthatnak a többi látogatóval, emellett listába gyűjthetik kedvenc játékaikat, melyeket értékelhetnek is. Sőt, saját véleményüket cikk formájában is megírhatják, melyet aztán a többi olvasó véleményezhet. De ugyanígy akár a magazin saját tartalmához – hírekhez, cikkekhez – is hozzászólhatnak a látogatók.

A magazin ötféle külsővel (skinnel) várja olvasóit, így mindenki kiválaszthatja a neki tetsző designt, amely keretet ad a böngészéshez, mind a friss tartalmak között, mind az óriási archívumban. Az elkövetkező hetek során nyereményjátékokkal és további új funkciókkal várja olvasóit a PC Dome.

2007 első negyedévében napi 8-10 ezer látogató kereste fel a magazint. A weboldal programozását és grafikai tervezését a PC Dome házon belül végezte.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle