Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGoogle: személyre szabható Google-honlap magyarul

Kütyük

iGoogle: személyre szabható Google-honlap magyarul

Azonnali és egyidejű hozzáférés az összes, a felhasználó számára fontos információhoz – egyazon oldalon.

A Google ma bejelentette, hogy magyarul is elérhetővé tette az iGoogle-t, azaz a személyre szabható Google-honlapot. Az iGoogle azonnali és egyidejű hozzáférést biztosít az összes, a felhasználó számára fontos információhoz – egyazon oldalon. Eszközök és szolgáltatások ezrei állnak azon felhasználók rendelkezésére, akik iGoogle oldalukat egyedivé szeretnék tenni. A magyar felhasználók akár hírekre, akár videókra, akár játékokra kíváncsiak, az iGoogle mindből megjelenít egy kis információs felületet, anélkül, hogy külön-külön mindegyik oldalt meg kellene nyitni.

Saját oldaluk egyedivé varázslására a felhasználók 6 különböző alaptéma és dizájn közül választhatnak. Ezek közt vannak olyan művészi és hóbortos témák is, mint a tengerpart, egy japán ihletésű teaház, városi látkép vagy egy buszmegálló. Mindegyik téma megjelenése a napszaktól és a helyi időjárási körülményektől függően változik – azaz alkonyatkor a felhasználó iGoogle oldalán is leszáll a nap –, illetve a választott téma bármikor szabadon megváltoztatható.

Emellett hétfőn jelentette be a Google, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára saját írásaik, fényképeik és más, általuk előállított tartalmak megosztását. Így az iGoogle ezen szolgáltatásai immár 26 nyelven érhetők el világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés