Connect with us

technokrata

iGoogle: személyre szabható Google-honlap magyarul

Kütyük

iGoogle: személyre szabható Google-honlap magyarul

Azonnali és egyidejű hozzáférés az összes, a felhasználó számára fontos információhoz – egyazon oldalon.

A Google ma bejelentette, hogy magyarul is elérhetővé tette az iGoogle-t, azaz a személyre szabható Google-honlapot. Az iGoogle azonnali és egyidejű hozzáférést biztosít az összes, a felhasználó számára fontos információhoz – egyazon oldalon. Eszközök és szolgáltatások ezrei állnak azon felhasználók rendelkezésére, akik iGoogle oldalukat egyedivé szeretnék tenni. A magyar felhasználók akár hírekre, akár videókra, akár játékokra kíváncsiak, az iGoogle mindből megjelenít egy kis információs felületet, anélkül, hogy külön-külön mindegyik oldalt meg kellene nyitni.

Saját oldaluk egyedivé varázslására a felhasználók 6 különböző alaptéma és dizájn közül választhatnak. Ezek közt vannak olyan művészi és hóbortos témák is, mint a tengerpart, egy japán ihletésű teaház, városi látkép vagy egy buszmegálló. Mindegyik téma megjelenése a napszaktól és a helyi időjárási körülményektől függően változik – azaz alkonyatkor a felhasználó iGoogle oldalán is leszáll a nap –, illetve a választott téma bármikor szabadon megváltoztatható.

Emellett hétfőn jelentette be a Google, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára saját írásaik, fényképeik és más, általuk előállított tartalmak megosztását. Így az iGoogle ezen szolgáltatásai immár 26 nyelven érhetők el világszerte.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák