Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-olcsó kamerás mobil újdonság

Kütyük

Szuper-olcsó kamerás mobil újdonság

Az LG ezúttal a belépőszintű kategóriás mobilok piacán újított.

A dél-koreai székhelyű gyártó Európa-szerte várhatóan valamikor május közepén kezdi meg a kereskedelmi forgalmazását az LG KG130 típusjelzésű készüléknek. Az újdonságról első pillantásra könnyen azt lehet hinni, hogy szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik, később azonban kiderül, hogy bizony tévedünk: a tervezők olyan trükkös designt találtak ki, mely a candybar telefont egy széttolt sliderphone-hoz teszi hasonlóvá.

A 103 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag LG KG130-ban egy kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyrészt 128×128 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban egy 0,3 megapixeles, vagyis VGA felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik, mely maximum négyszeres digitális zoomra képes. LED segédfény nincs az optika mellett, de tükröt azért kapunk a pénzünkért.

Említést érdemel még az 1 MB-os belső memória, az 500 férőhelyes telefonkönyv, a 60 másodperces diktafon funkció, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, illetve a két gyári játék. A maximum 3 órás beszélgetési-, illetve 8 napos készenléti idejű LG KG130 a német T-Mobile-nál pre-paid csomagban 55 euróba, vagyis mintegy 13.500 forintba fog kerülni. A hazai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés