Connect with us

technokrata

Rejtélyes kémtörténet a Nokia N95-tel

Kütyük

Rejtélyes kémtörténet a Nokia N95-tel

Tegnap délután egy izgalmas Nokia küldetésen vehettünk részt, melyen gyakorlat közben mutatkozott be a Nokia N95.

A navigációt, a fényképezést, a böngészést és a videokészítést is használták az újságírók a félnapos budapesti küldetés teljesítéséhez.

Rejtélyes média küldetésen próbálhattuk ki a most megjelent Nokia N95-öt. A főváros 5 helyszínén zajló kémtörténet megoldásához az újságírók használták a készülék GPS-ét, az 5 megapixeles kamerát, böngészniük kellett az Interneten és a videohívás funkciót is kipróbálták.

A kémtörténet egy szállodai lakosztályból indult és a csapatoknak a média küldetés során két ismert személyt, Onyutha Judit időjárás-jelentőt és Fenyő Iván színészt kellett megtalálniuk, akik egy rejtélyes film szerint eltűntek. A több órás próbatételt követően a csapatok az N95 segítségével eljutottak a célállomásra, a Rózsadombon található Uhu Villába, ahol a két eltűnt szereplőt ˝kiszabadíthatták˝.

˝A Nokia N95 maga a multimédiás számítógép és fantasztikus példája annak, amire a Nokia Nseries készülékek képesek,” mondta Greig Williams, a Nokia magyarországi ügyvezető igazgatója. „Könnyen helyettesít számos egyetlen célt szolgáló készüléket. A Nokia N95 az, amivé a számítógépek váltak – személyes, erőteljes és hálózatra kapcsolt készülék˝.

A most bemutatott Nokia N95 nem más, mint egy mindent az egyben multimédiás számítógép, két irányban elcsúsztatható kialakítással, beépített GPS funkcióval, 5 megapixeles kamerával, és a nagy sebességű mobilhálózatok támogatásával (3G, HSDPA). A készülékkel bármikor egyszerűbben nézhetünk és rögzíthetünk videofelvételeket, hallgathatunk dalokat, készíthetünk jó minőségű fényképeket, szörfözhetünk az interneten, vagy ellenőrizhetjük e-mail postafiókunkat.

A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek