Connect with us

technokrata

Bokszolj bárhol, bármikor!

Kütyük

Bokszolj bárhol, bármikor!

Itt a legújabb boksz játék – mobiltelefonokra.

Az Electronic Arts bejelentette az EA Sports Fight Night Round 3 európai indulását. A nagy visszhangot kiváltó franchise bokszjáték 2007 áprilisától kapható Európa szerte, lehetővé téve a mobiljátékok kedvelői számára, hogy maguk alkossák meg és alakítsák ki bokszolóik kinézetét, harcstílusát és felküzdjék magukat az ismeretlenségből a világbajnoki címig.

Az EA Sports Fight Night Round 3 egy eseménydús mobiljáték, mely kitűnő szórakozást nyújt a megrögzött- és alkalmi bokszkedvelőknek egyaránt, valamint a legjobb módszer arra, hogy ütésmentesen a ring közelébe férkőzhessünk. A játék minden idők tíz leghíresebb és leghírhedtebb bokszolóját szerepelteti, így a játékosok maguk is átélhetik a szorító hangulatát olyan bajnokok bőrébe bújva, mint Ricky Hatton és Oscar de la Hoya. Az élményt növeli továbbá a profi grafika, az öt különböző mérkőzés helyszín, melyeken kemény küzdelmet vívhatnak ellenfelükkel, illetve a lehetőség, hogy megalkossák és formálják saját bokszolójukat, akivel harcba szállhatnak a ringben.

A mérkőzés előtti sajtókonferenciától és mérlegeléstől az erőnléti- és technikai edzésig, az EA Sports Fight Night Round 3 garantálja, hogy egyetlen bokszrajongó sem marad többé a szorítón kívül. A játékmenet teljes mértékben mobiltelefonra lett kialakítva és olyan veszélyes, ugyanakkor hatékony ütéskombinációkat tartalmaz, melyekkel a játékosok kiüthetik ellenfelüket, de akár rászámolásra a földre is kerülhetnek. Megelőző egyenesek, horgok, köríves csapások, speciális mozdulatok, kombinációk, ellentámadások és leütések tarkítják a heves küzdelmeket.

˝A Fight Night franchise kiemelkedően sikeres az EA Sports számára. Nagyon örülünk, hogy Európa szerte is elérhetővé vált ez a szenvedélyes és drámai játék a mobilosok körében – biztosak vagyunk benne, hogy remek fogadtatásban részesül!˝ – mondta Javier Ferreira, az EA Mobile kiadásért felelős európai alelnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek