Connect with us

technokrata

Mobil Show 2007 – szeptemberben Budapesten

Kütyük

Mobil Show 2007 – szeptemberben Budapesten

Idén is lesz Mobil Show!

A Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel idén a tavalyinál nagyobb területre, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjába költözik. A szeptember 8-tól 11-ig, a nagy múltú INFOmarkettel közös helyszínen, a BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciók várhatók.


Az információtechnológia és a mobil üzletág két legfontosabb nyilvános, nagyközönségnek szóló eseménye egymást támogatva, a közös pontokat is hangsúlyozva kívánja bemutatni a legizgalmasabb újdonságokat, szolgáltatásokat, innovációkat. Találkozhatunk a mind szélesebb körben megjelenő multimédiás telefonválasztékkal, a mobilinternetes szolgáltatások új generációjával. Számos újdonság itt kerül majd bejelentésre, sőt egy izgalmas látogatást is tehetünk a múltba egy mobiltörténeti kiállítás segítségével.

A szervezők újra várják a vállalkozó kedvű és csinos lányok jelentkezését, hiszen a tavalyi év egyik legnépszerűbb versenye, a Miss Mobil Show ismét megrendezésre kerül. Nem marad el a hét kategóriában meghirdetendő Mobil Show ˝Év díjazottainak˝ versenye sem, ahol a szakmai zsűri idén is több készüléket jelöl a mobil eszközök kategóriáiban az év üzleti telefonjának, multimédia díjasának, fashion mobiljának, valamint a legjobb PDA-telefonjának. Ismét a nagyközönség webes szavazása alapján dől majd el az első hely sorsa az eszközök mellett a legjobb, illetve legnépszerűbb WAP szolgáltatás, WAP- és JAVA játékok tekintetében is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek