Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a két vadiúj Nokia zenemobil

Kütyük

Jön a két vadiúj Nokia zenemobil

Érkezőben a Nokia nemrégiben bejelentett új zenemobiljai.

Emlékezetes, hogy a Nokia március legvégén lebbentette fel a fátylat két új zenetelefonjáról, a Nokia 5070-ről és a Nokia 5700-ról. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy mindkét készülék valamikor a második negyedévtől lesz kapható, most viszont már nyílt titok, hogy a két új jövevény néhány héten belül, várhatóan már május közepétől kezdve Európa-szerte kapható lesz.

Nokia 5070
A Nokia 5070 kapcsán a gyártó jelszava felettébb egyszerű: ˝fun and function˝. A 105, milliméter hosszú, 44,3 milliméter széles és 18,6 milliméter vastag, valamint 88 gramm tömegű Nokia újdonság ajánlott végfelhasználói ára 100 euró, vagyis mindössze 25 ezer forint.

Az MP3 csengőhangokkal felvértezett Nokia 5070 teljes körű SMS, EMS, MMS és Xpress Audio Message támogatást kapott. Unalmas perceinkben egyrészt a sztereó FM rádió, másrészt a gyárilag telepített Java játékszoftverek szórakoztathatnak bennünket. A beépített VGA kamerás készülék 128×160 pixeles és 65 ezer színárnyalatú cSTN kijelzője háttérképekkel és egyedi témabeállításokkal teljesen személyre szabható. Bluetooth nincs a telefonban, de GPRS Class 10, EDGE Class 6 és infravörös port igen.

Az S40 alapokon nyugvó Nokia 5070 egyetlen feltöltéssel maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve 12 napos készenléti időt képes biztosítani a számunkra. A készülék két divatos színben, kékben és vörösben lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés