Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pókember 3, DVD-n

Kütyük

Pókember 3, DVD-n

Kalózváltozatról beszélünk, mi másról…

A napokban elterjedt, hogy a mozikban nemsokára bemutatásra kerülő, minden idők egyik legdrágábbra sikerült filmje, a Pókember harmadik része már DVD-n is megjelent Kínában. Természetesen kalózváltozatról van szó; de a Sony Pictures Entertainment (a film kiadója) gyorsan tisztázta a helyzetet. Sokan ugyanis arra gyanakodtak, hogy a mesterkópiát ellopta valaki a gyártótól, és erről készített másolatokat. Erről azonban szó sincs – a harmadik rész neve alatt „forgalomba került” korongok tulajdonképpen a második részt tartalmazzák.

A Sony külön vizsgálatot folytatott le azért, hogy megbizonyosodjon arról, mi a helyzet. A kínai kutakodás végeztével arra az eredményre jutott a vállalat, hogy szó sincsen lopásról. „A világ online site-jainak gyors felmérése után nem találtunk egyetlen kalózmásolatot sem a Pókember harmadik részéből az Interneten.” – olvasható a hivatalos tájékoztatóban. A pekingi utcákon 1 dollárért megvehető kópiák tehát hamisítványok – bár a Sony bizonyára nem örül annak sem, hogy a szintén általa kiadott második rész sem jogkövető módon kerül értékesítésre.

A DVD (vagy DVD-rip) minőségű filmmásolatok jellemzően azután terjednek el az Interneten (főleg a Bittorrent file-megosztó technika révén), hogy a kiadó megjelenteti azt a boltokban. Mivel pedig május 4-ére várható a világpremier, amikor még „csak” a mozikban mutatják be az alkotást, ezekre várnia kell a kalózoknak, és a mozijegyet sokalló filmrajongóknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés