Connect with us

technokrata

Pókokkal támad a Sony Ericsson!

Kütyük

Pókokkal támad a Sony Ericsson!

Aki ilyen mobilokat vesz, annak biztos nincs araknofóbiája.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Spider-Man 3, vagyis Pókember 3 című mozifilm egyik fő támogatója a Sony Ericsson, mely mobilgyártó most négy különböző, limitált sorozatú, pókemberes készüléket mutatott be. A K550i, K610i, K750i és K800i típusjelzésű telefonok Spider-Man 3 Special Limited Edition kiadása extravagáns borítást, egyedi háttérképeket és kijelzővédőket, speciális hordszíjt, valamint egy kis bőrtokot tudhat magáénak. A limitált Sony Ericssonok egyelőre csak a Távol-Keleten kaphatók, hazai debütálásukról egyelőre nincsenek pontos információink. A Pókember 3-at a hazai mozikban egyébként május 3-ától fogják vetíteni.

A Sony Ericsson K800i egy hagyományos kialakítású telefon, mely 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 115 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és a nemrégiben debütált Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető (maximum 1 GB).

A Cyber-shot típusjelzéssel ellátott K800i-ben egy 3,2 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely egyedülálló módon Xenon-alapú segédfénnyel van felvértezve. Az autofókusz szinte már magától értetődik, a képstabilizátor funkció viszont már nem annyira. A kamera kapcsán szólnunk kell még a tizenhatszoros átfogású digitális zoomról, az automatikus vörösszem-hatás csökkentő megoldásról, valamint a PictBridge nyomtatási képességről.

A hetvenkét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Sony Ericsson K800i-ben nem csak fejlett MP3/AAC lejátszót találunk, hanem többek közt egy RDS funkciós sztereó FM rádiót is. A Bluetooth 2.0 képes K800i a GSM mellett a 3G hálózatokban is használható, ennek megfelelően pedig előlapján egy második, VGA felbontású kamerát is találunk. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 350 órás készenléti időt, illetve 7 órás beszélgetési időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle