Connect with us

technokrata

Májustól kapható a Sony Ericsson K810i

Kütyük

Májustól kapható a Sony Ericsson K810i

Már nem kell sokat várnunk a legújabb Cyber-shot mobil piaci debütálására.

A Sony Ericsson bejelentette, hogy májusban világszerte megkezdi a K810i típusjelzésű készülék kereskedelmi forgalmazását. Mint ismeretes, a várhatóan 100 ezer forint körüli áron debütáló Sony Ericsson K810i-t a japán-svéd gyártó hivatalosan február elején leplezte le.

Sony Ericsson K810i
A hagyományos kialakítással rendelkező K810i 104 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag (K800i: 22 milliméteres vastagság). A legújabb Cyber-shot modell optikáját elhúzható fedlap védi, ami mellett egy igen csak erős xenon vaku kapott helyet.

A 3,2 megapixeles képszenzorra építkező, autofókuszos kamera modul kapcsán újdonság az úgynevezett ˝Photo fix˝ funkció, melynek segítségével az alulexponált, vagy éppen túlexpózott felvételek már magán a telefonon, teljesen automatikusan korrigálhatók. Ugyancsak újdonság, hogy a fényképezéshez használatos dedikált gombok kamera üzemmódban világítanak az amúgy teljesen új formára szabott billentyűzeten.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K810i természetesen UMTS kompatibilis, a HSDPA azonban sajnos továbbra is hiányzik belőle. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 64 MB-os integrált memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, az alapcsomagban egy 128 MB-os kártyát találhatunk. A K810i Bluetooth 2.0 kompatibilis és természetesen az RDS-es FM rádió sem hiányzik belőle.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák