Connect with us

technokrata

Élőfotók a spéci nyitható-csúsztatható mobilról

Kütyük

Élőfotók a spéci nyitható-csúsztatható mobilról

Vadonatúj felvételek a szebb napokat is látott BenQ-Siemens új mobiljáról.

Ahogy arról már beszámoltunk, a BenQ Mobile a múlt héten mutatta be a legfrissebb BenQ-Siemens készüléket, mely a keresztségben az SF71 nevet kapta. A telefonról az alábbiakban tekinthetők meg az első élőfotók.

A Tajvanon kifejlesztett újdonság egy alapvetően széthajtható kialakítással rendelkező telefon, melynek azonban a fedlapján egy elcsúsztatható szekció is helyet kapott. Egész konkrétan arról van szó, hogy a kiegészítő külső kijelzőt tartalmazó modul egy laza mozdulattal lefelé elcsúsztatható, ezt követően pedig előbukkan a digitális fényképezőgép optikája.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett BenQ-Siemens SF71 alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag, vagyis nem igazán hódolt be napjaink ultra-vékony divathullámának.

A belső TFT kijelzőre egyetlen rossz szavunk sem lehet, hiszen a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az elcsúsztatható külső display már OLED technológiára épül, 96×64 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképek, illetve 352×288 pixeles felbontású videófelvételek készíthetők. A 64 MB kapacitású belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még a GPRS, EDGE és UMTS adatátvitel, a videóhívás funkció (második VGA kamera), valamint a Bluetooth 1.2 és az USB 2.0 interfész.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák