Connect with us

technokrata

Új Sony Ericsson Walkman mobilok a Vodafone-nál

Kütyük

Új Sony Ericsson Walkman mobilok a Vodafone-nál

Áprilisban három Sony Ericsson Walkman telefonnal gazdagodott a Vodafone választéka.

A kínálatban megjelent a W300i, a harmadik generációs (3G) W880i és a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Vodafone-nál kapható a W200i. A Vodafone és a Sony Ericsson közös akciójának köszönhetően egy szerencsés új előfizető 2 jegyet nyerhet Justin Timberlake dublini koncertjére.

A mindössze 9,4 milliméter vastag W880i készülék az eddigi a legkeskenyebb Sony Ericsson telefon. A készülékhez mellékelt, 1 GB-os Memory Stick Micro memóriakártyán akár 900, teljes hosszúságú zeneszám tárolható. A Disc2Phone zenekezelő szoftvernek köszönhetően a felhasználó könnyen és problémamentesen átviheti a zeneszámokat a számítógépről egyenesen a telefonra. A sztereó Bluetooth hanglejátszással a zene vezeték használata nélkül élvezhető sztereó Bluetooth headseten. A készülék segít a zeneazonosításban is, a TrackID funkció bármely zeneszám néhány másodperces részletéből felismeri a keresett zenét. A 3G-s, videotelefonálásra is alkalmas, ultravékony telefon egy 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel is rendelkezik.

A W300i szétnyitható telefon 27 MB belső memóriája és 256 MB-os memóriakártyája bőséges tárhelyet biztosít zenei albumok és videó számára egyaránt, de akár 1 GB-ig is bővíthető. A W300i szintén rendelkezik Disc2Phone PC-s szoftverrel, így a zeneszámok pár kattintással a készülékre küldhetőek. A telefon funkció közül kiemelhető, hogy az MMS-eken túl kisebb piktogramokkal, hanghatásokkal és szövegkiemelésekkel dúsított EMS-ek is létrehozhatók. Weben böngészés közben pedig a telefon automatikusan a képernyőhöz igazítja az oldalakat. A képek, videók, zenék megosztásában a Bluetooth nyújt segítséget.

A W200i Walkman mobil mindenki számára elérhető. A Sony Ericsson belépőszintű zenetelefonjában a beépített rádió mellett Walkman player is található, ami MP3 és AAC formátumú file-okkal egyaránt jól elboldogul. A digitális muzsikákat a 27 MB-os integrált memóriában, vagy a készülékhez kapott 128 MB kapacitású memóriakártyán tárolhatjuk, amit akár 1 GB-ig bővíthetünk. A telefonba egy VGA kamera van beépítve, a készülék kijelzőjének maximális felbontása 128×160 képpont és 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes.

Április 23. és június 10. között még egy érv szól a Walkman mobilok választása mellett: ha az új Vodafone számlás vagy feltöltőkártyás előfizetés mellé a fenti készülékek közül választ az ügyfél, jegyet nyerhet Justin Timberlake írországi koncertjére, ahol személyesen is találkozhat az énekessel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák