Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K250i: ultra-vékony mobil olcsón!

Kütyük

Sony Ericsson K250i: ultra-vékony mobil olcsón!

A Sony Ericsson a low-end kategóriában is újítani kíván.

Különböző források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó az alacsonyabb árkategóriákban is meg szeretné honosítani az ultra-vékony kialakítást. Ennek a szándéknak az első kézzel fogható jele egy bizonyos Olga fejlesztési kódnevű készülék lesz, melynek hivatalos bejelentési időpontja, illetve pontos ára egyelőre ismeretlen.

A kereskedelmi forgalomban várakozások szerint Sony Ericsson K250i néven debütáló újdonság candybar, vagyis hagyományos kialakítást kapott, és ezüst színben pompázik. A kijelző alatt elhelyezett, ötállású navigációs gomb szinte ugyanúgy néz ki, mint a Sony Ericsson K200i hasonló kezelőszerve, ellenben a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk már sokkal inkább a Sony Ericsson K608i gombjaira hajaznak.

A nem túl nagy méretű folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontású és 16 bites színmélysége révén maximum 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátul található kamera segítségével 640×480 pixeles (VGA) felvételek készíthetők, ezenkívül pedig a sztereó FM rádió sem hiányzik a telefon multimédiás repertoárjából.

A készülék egyébként körülbelül 14 milliméter vastag (K220i: 16,6 milliméter), vagyis csak egy kis jóindulattal nevezhető ultra-vékonynak. Kémfotók egyelőre sajnos még nem érhetők el a telefonról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés