Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közeleg a Nokia 8600 leleplezése

Kütyük

Közeleg a Nokia 8600 leleplezése

Újabb bizonyíték a Nokia 8600 létezésére.

Ezúttal az amerikai FCC testület szolgált újabb bizonyítékkal azzal kapcsolatban, hogy a Nokia hamarosan egy a korábbiaknál olcsóbb elitmobillal kíván előrukkolni. Az alábbi felvételen az RM-164 kódjelű, Nokia 8600 (Luna) típusjelzésű mobiltelefon rajza látható.

A Nokia minden korábbinál szélesebb rétegek számára szeretné elérhetővé tenni a ˝mobil luxust˝. A piacvezető finn gyártó úgy döntött, hogy egy újabb prémium kategóriás mobiltelefont honosít meg a piacon. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, már nem kell sokat várnunk a Nokia 8800, illetve a Nokia 8800 Sirocco Edition kistestvérének, a Nokia 8600-ának a hivatalos bejelentésére.

A hűvös eleganciát sugárzó, fekete színben pompázó Nokia 8600 (Luna) nagymértékben hasonlít a tavaly debütált Sirocco-ra, de némileg egyszerűbb kivitelű és nem utolsó sorban jelentősen olcsóbb lesz annál. A relatíve nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelző egy a gyártótól kiszivárgott dokumentáció szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép modul a már említett Nokia dokumentum szerint mindössze 640×480 képpontos, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, ennek azonban némileg ellentmondanak a legfrissebb, immár 2 megapixeles kamera felbontásról szóló pletykák. Az S40 platform harmadik kiadására építkező Nokia 8600 GPRS, HSCSD és EDGE hálózatokban használható, UMTS (3G) viszont nincs benne. Ezenkívül említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, az 1 GB-os memória, illetve az xHTML támogatású WAP 2.0 böngésző alkalmazás.

A szokásos szétcsúsztatható kialakítást kapott és némileg átlátszó fedlapú újdonságról jelen pillanatban az alábbi kémfotók állnak rendelkezésünkre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés