Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson S500i: kémfotók a titkos csúszkamobilról

Kütyük

Sony Ericsson S500i: kémfotók a titkos csúszkamobilról

Megérkeztek az első kémfotók a vadonatúj Sony Ericsson sliderphone-ról.

A jelen pillanatban Shinobu fejlesztési kódnevet viselő, egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon, pontos méret- és tömegadatai viszont még ismeretlenek. Pontosabban annyit azért már tudni lehet, hogy a telefon vastagsága mindössze 12,5 milliméter.

A CMOS szenzoros kamera segítségével maximum 2 megapixeles felvételek készíthetők, ellenben kár, hogy az autofókusz funkcióról ezúttal le kell mondanunk.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző az átlagnál némileg nagyobb méretekkel rendelkezik. A 2,4 colos képátlójú display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Wireless fronton sem lehet egyetlen rossz szavunk sem a készülékre, hiszen többek közt Bluetooth, UMTS és HSDPA is helyet kapott benne.

Ahogy azt korábban már megszokhattuk, ez a Sony Ericsson telefon is egy neves teniszezőről, a japán Shinobu Asagoe-ről kapta a nevét. A feltehetően S500i típusjelű készülék várhatóan nem lesz olcsó, kezdőára 550 dollár, vagyis mintegy 100 ezer forint körül alakul majd. A hivatalos bejelentés, illetve a kereskedelmi forgalmazás megkezdésének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés