Connect with us

technokrata

Spéci Nokia mobil – anyák napjára

Kütyük

Spéci Nokia mobil – anyák napjára

Hogy ez a Nokia milyen figyelmes tud lenni…

Közeledik május első vasárnapja, vagyis anyák napja, és erről a Nokia sem feledkezett meg. A finn vállalat pontosan ehhez a jeles naphoz kötődően jelentette be legújabb telefonját, a Nokia 6131 Mother´s Day Edition-t. A mindössze 15 ezres példányszámban készülő, limitált széria érdekessége, hogy a telefon mellé egy divatos kistáskát is ad a Nokia, melyben különböző bőrápoló krémeket rejtett el.

Nokia 6131
A stílusos Nokia 6131 telefon innovatív, összecsukható formájú, gazdag funkciókészletében pedig többek között 1,3 megapixeles kamera és kiváló minőségű, 16 millió színt megjelenítő kijelző szerepel.

Az igényes telefon kompakt formája, vékony összecsukható kialakítása, és jól használható billentyűzete az ergonómiai elvek figyelembe vételével készült. A fekete, puha tapintású festés és a krómozott részletek a szemnek és a kéznek egyaránt kellemes élményt jelentenek. A telefon gombnyomásra finoman kinyílik, és elénk tárul a hatalmas, nagy felbontású, 16 millió élethű színt megjelenítő QVGA kijelző, mely ideális a multimédiás tartalmak megjelenítésére. A külső kijelző 262 ezer színt támogat.

A Nokia 6131 átfogó funkciókínálatában a zenehallgatás is szerepel: a felhasználók a beépített digitális zenelejátszón és a vizuális rádiót támogató FM sztereó rádión élvezhetik kedvenc zenéiket. A fotózás és a felvételek megosztása is egyszerű a Nokia 6131 telefon 1,3 megapixeles kamerájával, mely külön kameragombbal működik és nyolcszoros digitális zoommal rendelkezik. A külső és a főkijelző egyaránt használható keresőként.

A további funkciók között szerepel:
-Bluetooth vezeték nélküli technológia
-Mellékleteket támogató e-mail kliens
-Memóriakártya bővítőslot az újraindítás nélkül cserélhető microSD kártya számára
-Nokia Xpress hangüzenet-küldés és Push to Talk kapcsolat.

A négysávos Nokia 6131 (GSM/EDGE 850/900/1800/1900) 2006 második negyedévében jelent meg a világpiacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák