Connect with us

technokrata

Sokkoló élmény: önvédelmi mobiltelefon

Kütyük

Sokkoló élmény: önvédelmi mobiltelefon

A magából nagyfeszültséget kiadó mobiltelefonnal felvértezett hölgyeket vélhetően nem sokan merik majd megtámadni.

A Cell Phone Stun Gun, vagyis Elektromos Önvédelmi Fegyver Mobiltelefon antennája nem kevesebb mint 800.000 V feszültséget ad ki magából, ezenkívül pedig még hangos szirénázásra is képes, így mindenkinek maximális védelmet biztosít. A készülék elődmodellje egyébként még ˝csak˝ 180.000 V-ra volt képes.

A különböző divatos színváltozatokban kapható készülék egyetlen szépséghibája, hogy hívásokat nem kezdeményezhetünk róla, ugyanis ez esetben mindössze egy mobiltelefonra hajazó, egyszerű önvédelmi eszközről van szó. A fejlesztők elsősorban azért tervezték telefon formájúra a készüléket, mert az ily módon sokkal diszkrétebben húzódhat meg például egy női retikülben, vagy egy övre csatolva.

A véletlen bekapcsolás ellen egy biztonsági kapcsoló véd, ezenkívül pedig érdekesség, hogy védőtokot is applikálhatunk az eszközre, és az természetesen így is üzemképes marad. A készülék leginkább a régebbi low-end Nokia telefonokra emlékeztet, energiaellátásáról pedig három darab CR123a elem gondoskodik. A 130 dB-es riasztóhangot kiadó, hordszíj rögzítős eszköz 59 dolláros, vagyis mintegy 11 ezer forintos áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák