Connect with us

technokrata

Megújult a Vodafone Wireless Office

Kütyük

Megújult a Vodafone Wireless Office

A Vodafone továbbfejlesztette Wireless Office megoldását.

A fejlesztéseknek köszönhetően az eddigi funkciók mellé – rövid szám hívása, konferencia-beszélgetés, hívásátadás, hangposta – a Wireless Office 2 szolgáltatással a vállalati telefonkönyv, illetve internetes adminisztrációs felület is a felhasználók rendelkezésére áll.

A Vodafone Wireless Office-szal a kommunikációs költségek könnyebben tervezhetőek, egyszerűbben kezelhetőek, mivel a szolgáltatás fix havidíja magában foglalja a céges mobiltelefonok közötti kommunikáció díját is.

A Wireless Office 2 megoldásában az új fejlesztés, a vállalati telefonkönyv lehetővé teszi, hogy a felhasználók a kollégáik telefonszámát és/vagy emailcímét bárhol, bármikor elérhessék. A felhasználók a vállalati telefonkönyv adatait normál díjas SMS-ben és WAP-on keresztül kérdezhetik le. A lekérdezés történhet telefonszám vagy név alapján is.

A másik újítás, hogy az Elektronikus Számlainformációs szolgáltatáson keresztül elérhető adminisztrációs felületen a felhasználó a vállalati telefonkönyv adatait (rövid hívószám, vezeték- és keresztnév, email cím és tartózkodási hely) egyenként és tömegesen feltöltheti, valamint a lekérdezés engedélyezését illetve tiltását beállíthatja felhasználónként (telefonszámonként), továbbá a Wireless Office szolgáltatások (hívásátadás, konferenciabeszélgetés) beállítását is elvégezheti.

A telefonálást megkönnyítő változás, hogy a csoporton belüli hívás a rövid hívószám mellett a Wireless Office 2 esetén 0670 illetve a +3670 formátumokkal is működik, továbbá a csoporton kívüli telefonszámok hívásához nem szükséges a 0 előtárcsázása.

A Wireless Office 2 szolgáltatást a Vodafone kiemelt ügyfelei, illetve az új Üzleti Fix tarifacsomaggal rendelkező üzleti ügyfelei egyaránt igénybe vehetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák