Connect with us

technokrata

Friss kémfotók: Motorola LAZR V9 – penge!

Kütyük

Friss kémfotók: Motorola LAZR V9 – penge!

Íme a Motorola legfrissebb újdonsága.

A mellékelt felvételeken egy hivatalosan mindeddig még be nem jelentett Motorola készülék látható. Mint korábban már oly sokszor, ezek a kémfotók is a magát egyszerűen csak BengalBoy-nak nevező emberkétől származnak. Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a készülék milyen típusjelzéssel kerül majd forgalomba. Egyes források tudni vélik, hogy a titokzatos újdonság a keresztségben a Motorola LAZR V9 nevet kapja, mások viszont úgy tudják, hogy Motorola RAZR 2 néven debütál majd a piacon.

A részletes technikai specifikációk egyelőre ismeretlenek, így most még csak néhány információ morzsa áll a rendelkezésünkre. A szétnyitható kialakítással rendelkező, ultra-vékony telefon gigantikus méretű, 2 colos képátlójú külső kijelzőt kapott, a közelében elhelyezett digitális fényképezőgép modul pedig feltehetően 2 megapixeles felbontással rendelkezik, és sajnos mind a vakut, mind pedig az autofókuszt nélkülözi. A külső kijelző érdekessége, hogy QVGA (!) felbontású, illetve, hogy érintésérzékeny.

A Linux operációs rendszerre építkező, 120 gramm tömegű készülék beépített memóriája nem kevesebb mint 512 MB kapacitással rendelkezik, a bővítőslotba pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni. A GSM és CDMA változatban egyaránt érkező Motorola újdonság várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák