Connect with us

technokrata

Vidám kis divatmobil – fiataloknak

Kütyük

Vidám kis divatmobil – fiataloknak

Van szerencsém bemutatni a legújabb BenQ-Siemens készüléket.

A BenQ Mobile tajvani fejlesztőmérnökei nem pihennek, melynek ékes bizonyítéka a most bejelentett, BenQ-Siemens A53 típusjelzésű készülék. Az alsó-középkategóriás mobilok piacán hadrendbe állítandó újdonság szétnyitható kialakítást kapott a tervezőasztalon, csukott helyzetben pedig 80 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 14,8 milliméter vastag.

A mindössze 67,5 gramm tömegű BenQ-Siemens A53 energiaellátásáról egy 600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely a gyártó szerint optimális esetben 200 órás készenléti időt, illetve 200 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra.

A fedlap felső részébe szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 1,3 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.280×1.024 képpontos fényképek készíthetők. A belső kijelző 176×220 pixeles felbontású, a kiegészítő külső display pedig 128×160 képpontot tudhat magáénak.

A számos különböző divatos külső borítással kapható BenQ-Siemens A53 kapcsán említést érdemel még az MP3 lejátszó funkció, a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése, a GPRS adatátvitel, illetve a miniUSB csatlakozó. Kár, hogy a Bluetooth kimaradt a készülékből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek