Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone: érintőkijelzős csúcsmobil 25 ezerért!?

Kütyük

iPhone: érintőkijelzős csúcsmobil 25 ezerért!?

Túl szép, hogy igaz legyen…

Van szerencsém bemutatni Olvasóinknak a kínai mobiltelefon hamisító és másoló iparág legújabb remekét, mely nem más, mint az Apple által idén januárban bemutatott és nyár elején piacra dobandó iPhone készülékének koppintása. A keresztségben Hua Long IP2000 nevet kapott újdonságért nem kell több száz dollárt kifizetnünk, ugyanis a készülék ára átszámítva mindössze 25 ezer forint! Hogy mit kapunk ezért a potom összegért? Rögtön kiderül!

A kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett Hua Long IP2000 előlapját egy nagyméretű, 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző uralja, mely elsősorban 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Érdekesség, hogy bár a display érintésérzékeny, alatta nem csak néhány funkciógomb, hanem egy teljes szám/karakter billentyűzet is helyet kapott.

A nem okostelefon, hanem hagyományos mobil besorolású készülék 114 milliméter hosszú, 62 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag, miközben tömege 125 gramm. A hátfalba szerelt kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképek készíthetők, ezenkívül pedig említést érdemel még az MP3 lejátszó szolgáltatás, a miniUSB interfész, a GPRS adatátvitel, illetve a WAP böngésző alkalmazás. Egyedi, vagy sokkal inkább nevetséges megoldás, hogy a kamera optikája egy alma (Apple) motívum közepén kapott helyet.

Nem ez egyébként az első kínai iPhone másolat, és vélhetően nem is az utolsó…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés