Connect with us

technokrata

Csokimobilhoz csokiheadset dukál!

Kütyük

Csokimobilhoz csokiheadset dukál!

Az LG legújabb headsete rendkívül kicsi és egyben könnyű.

Az LG vadonatúj headset készüléke csak 9,4 grammot nyom a mérlegen és jelenleg az egyik legkisebb Bluetooth headset a piacon. A headset igényesen formatervezett külsejének köszönhetően nem csak kényelmesen viselhető, hanem egyben jól is mutat.

A tavaly októberben, elsőként Ausztriában bemutatott headset csupa pozitív visszajelzést kapott mind a külsejére, mind a funkcionalitására vonatkozóan. A piaci felmérések szerint a készülék designja tökéletesen passzol a Chocolate telefonhoz, mely világszerte kiváló eladási mutatókkal rendelkezik.

A HBM-730-as headset a nemrégiben debütált HBM-550-hez hasonlóan aktív visszhang- és zajszűrő technológiával rendelkezik. A headset 4 órányi beszélgetési időt és 150 órányi készenléti időt nyújt a felhasználónak.

A 42x20x10,3 milliméter méretű készülék közvetlen vezeték nélküli kapcsolatot biztosít bármely márkájú és típusú, Bluetooth-t támogató telefonnal, mely támogatja a hangvezérelt tárcsázással és hangvezérelt újrahívással felvértezett headseteket.

A Bluetooth 1.2 kompatibilis LG HBM-730 ajánlott végfelhasználói ára 60 euró, vagyis mintegy 15 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek