Connect with us

technokrata

Szenzáció: Nokia N95 a hazai T-Mobile-nál!

Kütyük

Szenzáció: Nokia N95 a hazai T-Mobile-nál!

Csúcs Nokia a magenta színekben pompázó hazai szolgáltatónál.

A HSDPA-t Magyarországon elsőként bevezető T-Mobile holnaptól kezdi meg a sokak által várva várt Nokia N95 multimédiás mobiltelefon forgalmazását. Az első napon néhány üzletben már megvásárolható készülékkel a szolgáltató szélessávú hálózatán 3 Mbps letöltési sebességgel lehet internetezni, és akár számítógép nélkül, magával a telefonnal böngészhetők az internetes oldalak.

Az N95-tel emellett az e-mail kliensnek köszönhetően szabadon küldhetők és fogadhatók az elektronikus levelek. Sőt, akár a telefon 5 megapixeles kamerájával készült fotókat is azonnal továbbítani lehet.

A beépített GPS vevővel egyszerűvé válik a navigáció – akár autóval, akár gyalogosan könnyedén megtalálható a kiválasztott úti cél. A legújabb Nokia csúcskészülék akciós előfizetéssel, valamely Net csomagra vállalt hűségnyilatkozat esetén az akciós árhoz képest további kedvezménnyel vásárolható meg.

A kiskereskedelemben jelenleg mintegy 180-200 ezer forintos (kártyafüggetlen) áron kapható Nokia N95-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák