Connect with us

technokrata

S-series: fa és fém a luxusmobilon

Kütyük

S-series: fa és fém a luxusmobilon

Egy mobiltelefon, kifejezetten a különleges készülékekre vágyóknak.

Simon Enever designernek elege lett az unalmas mobil készülékekből, ezért tervezett magának egy különleges telefont. Az S-series típusjelzésű és egyelőre még csak designterv szintjén létező mobil megalkotásakor sokkal inkább az egyszerű használhatóság, a tökéletes ergonómia és a különleges anyagválasztás volt fókuszban, semmint a túlburjánzó szolgáltatás kínálat. Ezzel együtt azonban az S-series egyáltalán nem nevezhető elavult technológiájú készüléknek!

A telefon borításának jelentős része fából készült, bizonyos elemeket pedig elegáns, csillogóan fekete műanyag borít. A billentyűzet gombjai rozsdamentes acélból készültek. A szétcsúsztatható kialakítású S-series hátfalában egy egyelőre ismeretlen felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot: a képszenzort a tervező Carl Zeiss gyártmányú optika mögé rejtette. Az alsó élre egy nagyméretű, hívás- és üzenetjelző LED került.

Azt egyelőre sajnos nem lehet tudni, hogy a különleges készülék mikor, illetve milyen áron lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák