Connect with us

Hirdetés

technokrata

Észvesztő új bikini

Kütyük

Észvesztő új bikini

Ilyen bikinit eddig vélhetően még nem nagyon láttunk a strandokon.

Egy igen csak pihent agyú designernek az az ötlete támadt, hogy energiatermelésre használja fel a hölgyek fürdőruhájának amúgy kihasználatlan felületét. Andrew Schneider gyorsan a tettek mezejére lépett és ultra-vékony, flexibilis napelemekkel díszített fel egy divatos bikinit.

Olvasóinkban joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis mi értelme van egy napelemes fürdőruhának? Nos, a tervező szerint a high-tech bikini tökéletesen alkalmas arra, hogy az általa termelt elektromos áram segítségével feltöltsük mobiltelefonunk, vagy éppen hordozható zenelejátszónk lemerült akkumulátorát. Ehhez nem kell mást tenni, mint az alsó részből előhúzni a diszkrét módon elrejtett csatlakozót, majd pedig rádugni azt az arra alkalmas készülék miniUSB portjára.

Emberünk elmondta, hogy hamarosan elkészíti a napelemes fürdőruha férfi változatát, mely a bikini modellnél nagyobb teljesítményű lesz, így akár egy mini, spéci sörhűtőt is képes lesz ellátni elegendő energiával.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek az újfajta fürdőruhák mikor és milyen áron jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban, azt azonban nem árt észben tartani, hogy mivel nem vízállóak, fürdeni maximum csak a napsütésben, nem pedig a hűsítő vízben tudunk majd a segítségükkel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés