Connect with us

technokrata

Észvesztő új bikini

Kütyük

Észvesztő új bikini

Ilyen bikinit eddig vélhetően még nem nagyon láttunk a strandokon.

Egy igen csak pihent agyú designernek az az ötlete támadt, hogy energiatermelésre használja fel a hölgyek fürdőruhájának amúgy kihasználatlan felületét. Andrew Schneider gyorsan a tettek mezejére lépett és ultra-vékony, flexibilis napelemekkel díszített fel egy divatos bikinit.

Olvasóinkban joggal merülhet fel a kérdés, hogy mégis mi értelme van egy napelemes fürdőruhának? Nos, a tervező szerint a high-tech bikini tökéletesen alkalmas arra, hogy az általa termelt elektromos áram segítségével feltöltsük mobiltelefonunk, vagy éppen hordozható zenelejátszónk lemerült akkumulátorát. Ehhez nem kell mást tenni, mint az alsó részből előhúzni a diszkrét módon elrejtett csatlakozót, majd pedig rádugni azt az arra alkalmas készülék miniUSB portjára.

Emberünk elmondta, hogy hamarosan elkészíti a napelemes fürdőruha férfi változatát, mely a bikini modellnél nagyobb teljesítményű lesz, így akár egy mini, spéci sörhűtőt is képes lesz ellátni elegendő energiával.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek az újfajta fürdőruhák mikor és milyen áron jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban, azt azonban nem árt észben tartani, hogy mivel nem vízállóak, fürdeni maximum csak a napsütésben, nem pedig a hűsítő vízben tudunk majd a segítségükkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek