Connect with us

technokrata

A legfrissebb navigációs térképek

Kütyük

A legfrissebb navigációs térképek

Több ezer kilométernyi új út és útkereszteződés szerte Európában.

A TomTom bejelentette legújabb térképfrissítéseit, melyek teljes termék portfóliájához elérhetők. A vásárlók kényelmesen hozzáférhetnek, és letölthetik a frissítéseket a TomTom Home-on keresztül, vagy a www.tomtom.com weboldalról.


Az új TomTom térképek a következő régiók legújabb frissített térképinformációit tartalmazzák: Európa, USA és Kanada. Ezenfelül most már Dél-Afrika térképe is elérhető. Az új térképek számos frissítést nyújtanak, az úthálózat frissítését, beleértve több ezer kilométernyi új útat és útkereszteződést, valamint érdekespontot szerte Európában. A legfrissebb térképek használata garantálja a pontos, egyszerű, biztonságos, egyértelmű és stresszmentes navigációt.

A frissített térképek a TomTom termékcsalád minden tagjával kompatibilisek, beleértve a TomTom Ge családot, TomTom One portfóliót, a TomTom Rider-t és a TomTom Navigator 6-ot is.

Az új frissített térképek megvásárolhatók letöltésként a TomTom Home, a TomTom ingyenes szoftver alkalmazásának segítségével, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmaikat könnyedén kezelhessék, letölthessék, tárolhassák, valamint áthelyezzék számítógépükről TomTom eszközeikre, vagy a TomTom weboldalon keresztül.

˝Térkép portfóliónk frissítésével a TomTom továbbra is a kereskedelemben elérhető legpontosabb, könnyen kezelhető és elérhető árú térképeket biztosítja vásárlói számára. Minden felhasználónk megvásárolhatja a fegfrissebb és legaktuálisabb információkkal rendelkező térképeinket, beleértve a globális úthálózat legújabb frissítéseit. Mindezek garantálják a piacon elérhető legjobb és legbiztonságosabb navigációt a TomTom felhasználók számára˝ – mondta Alexander Ribbink, a TomTom operációs igazgatója.

A letölthető térképek árai:
-Regionális térképek: 39,95 – 59,95 euró
-Nyugat-Európa térképek: 99,95 euró
-Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Cseh-Köztársaság térképek: 59,95 euró
-Dél-Afrika: 99,95 euró
-Ausztrália: 199,95 euró
-Hong Kong: 39,95 euró
-Szingapur: 39,95 euró
-USA és Kanada: 99,95 euró.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák