Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 8800 Sirocco Gold – hivatalosan

Kütyük

Nokia 8800 Sirocco Gold – hivatalosan

Egy felettébb kívánatos készülék, 18 karátos arany bevonattal.

Tegnap előzetesen már beszámoltunk róla, most pedig következzék a hivatalos sajtóanyag a Nokia Nokia 8800 Sirocco Gold-ról! A természet, és annak egyik leggyönyörűbb eleme, az arany ihlette azt a telefont, melyet a Nokia most mutatott be a nagyközönség számára: ez a Nokia 8800 Sirocco Gold. A készülék a merész és tekintélyes stílusjegyeket ötvözi. A 18 karátos arannyal bevont, tökéletes mestermunkával készült Nokia 8800 Sirocco Gold az időtálló stílusjegyeket ötvözi a kortárs hatásokkal, melynek eredménye az elegáns és egyéni stílusú, exkluzív megjelenésű készülék. A Nokia 8800 Sirocco Gold már kapható a kijelölt piacokon, várható fogyasztói ára 1.000 euró körül van (adók és támogatások nélkül).

˝Az exkluzív Nokia 8800 Sirocco Gold egy újabb olyan Nokia készülék, mely a stílusos ember kelléktárának része lesz˝ – mondta Heikki Norta, a Nokia Mobile Phones alelnöke. ˝A Nokia 8800 Sirocco Gold hű marad a Nokia tervezőinek és mérnökeinek ˝a forma követi a funkciót˝ alapelvéhez, és a mobilitásban szerzett évtizedes tapasztalatokra épülő hagyományaihoz˝.

A Nokia 8800 Sirocco Gold ötvözve a legkedveltebb készülékek örökségét a természet ihlette szerves díszítő elemekkel, művészi figyelmet fordít a legkisebb részletekre és a felhasznált anyagokra. A kézműves munka eredményeként a finom fehérarany hangsúlyok erősítik a 18 karátos arany bevonatot, a zafír bevonatú, karcolásnak ellenálló üveg garancia arra, hogy a Nokia 8800 Sirocco Gold szépsége maradandó lesz.

A tökéletességre való törekvés jegyében az évszázadokra visszanyúló óraművesek és ékszerészek tudása jelenik meg minden egyes telefon elkészítésekor. A finom szétcsúsztatható technológia egy 2 megapixeles kamerát és egy intuitív, ergonómikus billentyűzetet rejt magában. A Nokia 8800 Sirocco Gold ˝belső szépségét˝ a feltűnő színes kijelző (262 ezer szín), és az üzenetküldés széles skálája adja. A Nokia 8800 Siorcco Gold eleganciáját kiegészíti a hozzáillő asztali töltő és a Bluetooth fejhallgató.

A Szaharából induló sirokkó szél adta az ihletet a Nokia 8800 Sirocco Gold tervezéséhez és nevéhez. A természet szépségének és erőinek harmonikus keveredése a teljes Nokia 8800 Sirocco sorozatnak a témája.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés