Connect with us

technokrata

Mit tud a legújabb Nokia?

Kütyük

Mit tud a legújabb Nokia?

Az új Nokia 6120 classic nagyobb adatsebességen biztosítja szolgáltatásait.

Reggel már beszámoltunk róla, most pedig lássuk, hogy mit ír a hivatalos sajtóanyag. Egyre többen használják mobiltelefonjukat például zenék, videofelvételek streaming-letöltésére, az Internet böngészésére, vagy melléklettel ellátott e-mailek fogadására. A kompakt Nokia 6120 classic telefonnal gyorsabban és egyszerűbben használhatók e szolgáltatások, mert a HSDPA (nagy sebességű letöltés csomag hozzáféréssel) technológia a hagyományos WCDMA hálózatokon megszokott adatsebességnél tízszer gyorsabb letöltést biztosít.

A Nokia 6120 még több szolgáltatást biztosító új telefon két kamerát tartalmaz: egy 2 megapixeles, négyszeres digitális zoommal és vakuval felszerelt, a jó minőségű fotók készítéséhez panoráma-üzemmódot kínáló fényképezőgépet, és egy kívül található második kamerát, amely a videohívás funkció révén személyessé teszi a hívásokat.

A Nokia 6120 classic-kal a felhasználók sokféleképpen nyerhetnek időt: a használati útmutatók és a beállítás-varázsló csupán pár perces használata után például pillanatok alatt működő e-mailhez, üzenetküldéshez és internetkapcsolathoz jutnak. Névjegyzéküket, naptárukat, fényképeiket, videofelvételeiket és fájljaikat az előző Nokia telefonjukról az Adatátvitel alkalmazással még akkor is áthozhatják az új Nokia 6120 classic-ra, ha eltávolítják a SIM-kártyát. Ha pedig a munkahelyi számítógépen található naptárt szinkronizálják a Nokia 6120 classic telefon naptárjával, akkor mindig belepillanthatnak majd a programjukba.

˝A mobiltelefonok már sokkal nagyobb szerepet játszanak elfoglalt napjaink során˝ – mondta Peter Ropke, alelnök, Nokia Mobile Phones. ˝Felismertük, hogy a felhasználók jobban meg tudják teremteni az egyensúlyt munkájuk és kikapcsolódásuk között, ha támaszkodhatnak a telefonjuk sokoldalú szolgáltatásaira. A HSDPA technológiával, az S60 operációs rendszerrel és a Nokia 6120 classic széles körű szolgáltatáskínálatával egyszerűbben beoszthatják majd napjaikat˝.

A 3G technológia a gyorsabb böngészéssel, streaminggel, zeneletöltéssel, az e-mail- illetve az Internet elérésével már több országban teszi még nagyobb élménnyé a mobilozást. Az új Nokia HSDPA technológiával ez, és még sok más alkalmazás is elérhetőbbé válik.

A Nokia 6120 classic készülék S60 szoftveren alapul, mellyel a felhasználók a telefonon már megtalálható alkalmazások mellé újabbakat tölthetnek le. A telefontulajdonosok számos utólag telepíthető alkalmazással, tartozékkal, tartalommal és szolgáltatással szabhatják testre a készüléket. Az S60-nal egyszerre több alkalmazás is futtatható, így a felhasználók például kedvenc zenéik hallgatása közben az internetet is böngészhetik.

A Nokia 6120 classic szállítása a tervek szerint 2007 második negyedévében indul, a készülék kedvezmények vagy adók nélküli becsült ára 260 euró körül várható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek