Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Vodafone tarifák: a teljes havidíj felhasználható!

Kütyük

Új Vodafone tarifák: a teljes havidíj felhasználható!

Április 16-án megújulnak a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti tarifái.

A mobilpiacon egyedülálló újdonságként a tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.

Új lakossági tarifák
A lakossági portfólió átalakulásával megjelennek a Vodafone Fix tarifacsomagok, illetve a Vodafone Basic tarifacsomag. Ezek a tarifák az új és a meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhetőek.

Vodafone Fix tarifacsomagok
A Vodafone Fix csomagok havidíja teljes egészében lebeszélhető vagy sms küldésére felhasználható. A csomagok átláthatóak, a havi költés könnyedén kiszámítható, mindössze egy díjat kell megjegyezni, hiszen a hívások és az SMS-ek ára megegyezik. Sőt, az egységes díjazás a csomagban foglalt összegen felül is érvényes.

A Vodafone Fix 9000, 12000 és 15000 tarifacsomagokat választva az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy az egy ügyfélszámhoz tartozó SIM kártyák között megosszák a havi előfizetési díjat, illetve a csoport tagjai 0 forintos percdíjjal hívhassák egymást. Ezt a Csoportos opció biztosítja számukra, amelyet a csoport minden SIM kártyájára meg kell rendelni – ez SIM kártyánként 690 forintos havi opciós díjat jelent.

A feltüntetett díjak minden esetben bruttó árak, és belföldi, normál díjas hívásra és üzenetküldésre vonatkoznak. A hívások számlázása perc alapú.

Vodafone Basic tarifacsomag
A Vodafone Basic jelenleg a mobilpiacon elérhető legalacsonyabb havidíjú tarifacsomag. Az egyszerűség és átláthatóság itt is érvényesül, hiszen a normál díjas belföldi hívások és szöveges üzenetek ára egységesen bruttó 33 forint. A csomag bruttó havidíja 1.200 forint, mely nem lebeszélhető.

Új üzleti tarifák
Nemcsak a lakossági, hanem az üzleti tarifák is megújulnak, április 16-ától nyolc új csomaggal találkozhatnak az üzleti előfizetők. Az Üzleti Fix tarifacsomagok esetén másodperc alapú a számlázás, a csomagok minden időben és minden hálózatba azonos perc- és SMS-díjakat biztosítanak. Minden üzleti tarifacsomag esetén felhasználható a teljes havidíj, akár hanghívásokra akár szöveges üzenet küldésére.

A Fix tarifacsomagok között szintén alap illetve osztható tarifacsomag közül választhatnak az ügyfelek. A tarifacsomagok kártyánként választhatók, egyénileg megadhatók. Azaz az ügyfél kártyái akár különböző csomagokban (alap és osztható) is lehetnek, de az osztható csomagokon belül azonosak kell legyenek.

A feltüntetett díjak minden esetben bruttó árak. A hívások számlázása másodperc alapú.

Az új üzleti tarifákhoz három opciót választhatnak az előfizetők. A Zárt Felhasználói opció segítségével havi 690 forintért díjmentesen beszélhetnek az ügyfelek az ugyanazon tarifacsomaghoz tartozó munkatársaikkal. A Wireless Office 2 opció havi 1.080 forintos díja nemcsak az ingyenes hangposta és konferencia-beszélgetés díját tartalmazza, hanem az előfizető tarifacsomagjához tartozó SIM-kártyák rövid hívószámai közötti hívások díját is. A Vezetékes körzet opció pedig havi 480 forintért lehetővé teszi, hogy az ügyfél egy választott vezetékes körzetbe 9,60 forintért indítson hívásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés