Connect with us

technokrata

Új Vodafone tarifák: a teljes havidíj felhasználható!

Kütyük

Új Vodafone tarifák: a teljes havidíj felhasználható!

Április 16-án megújulnak a Vodafone Magyarország lakossági és üzleti tarifái.

A mobilpiacon egyedülálló újdonságként a tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.

Új lakossági tarifák
A lakossági portfólió átalakulásával megjelennek a Vodafone Fix tarifacsomagok, illetve a Vodafone Basic tarifacsomag. Ezek a tarifák az új és a meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhetőek.

Vodafone Fix tarifacsomagok
A Vodafone Fix csomagok havidíja teljes egészében lebeszélhető vagy sms küldésére felhasználható. A csomagok átláthatóak, a havi költés könnyedén kiszámítható, mindössze egy díjat kell megjegyezni, hiszen a hívások és az SMS-ek ára megegyezik. Sőt, az egységes díjazás a csomagban foglalt összegen felül is érvényes.

A Vodafone Fix 9000, 12000 és 15000 tarifacsomagokat választva az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy az egy ügyfélszámhoz tartozó SIM kártyák között megosszák a havi előfizetési díjat, illetve a csoport tagjai 0 forintos percdíjjal hívhassák egymást. Ezt a Csoportos opció biztosítja számukra, amelyet a csoport minden SIM kártyájára meg kell rendelni – ez SIM kártyánként 690 forintos havi opciós díjat jelent.

A feltüntetett díjak minden esetben bruttó árak, és belföldi, normál díjas hívásra és üzenetküldésre vonatkoznak. A hívások számlázása perc alapú.

Vodafone Basic tarifacsomag
A Vodafone Basic jelenleg a mobilpiacon elérhető legalacsonyabb havidíjú tarifacsomag. Az egyszerűség és átláthatóság itt is érvényesül, hiszen a normál díjas belföldi hívások és szöveges üzenetek ára egységesen bruttó 33 forint. A csomag bruttó havidíja 1.200 forint, mely nem lebeszélhető.

Új üzleti tarifák
Nemcsak a lakossági, hanem az üzleti tarifák is megújulnak, április 16-ától nyolc új csomaggal találkozhatnak az üzleti előfizetők. Az Üzleti Fix tarifacsomagok esetén másodperc alapú a számlázás, a csomagok minden időben és minden hálózatba azonos perc- és SMS-díjakat biztosítanak. Minden üzleti tarifacsomag esetén felhasználható a teljes havidíj, akár hanghívásokra akár szöveges üzenet küldésére.

A Fix tarifacsomagok között szintén alap illetve osztható tarifacsomag közül választhatnak az ügyfelek. A tarifacsomagok kártyánként választhatók, egyénileg megadhatók. Azaz az ügyfél kártyái akár különböző csomagokban (alap és osztható) is lehetnek, de az osztható csomagokon belül azonosak kell legyenek.

A feltüntetett díjak minden esetben bruttó árak. A hívások számlázása másodperc alapú.

Az új üzleti tarifákhoz három opciót választhatnak az előfizetők. A Zárt Felhasználói opció segítségével havi 690 forintért díjmentesen beszélhetnek az ügyfelek az ugyanazon tarifacsomaghoz tartozó munkatársaikkal. A Wireless Office 2 opció havi 1.080 forintos díja nemcsak az ingyenes hangposta és konferencia-beszélgetés díját tartalmazza, hanem az előfizető tarifacsomagjához tartozó SIM-kártyák rövid hívószámai közötti hívások díját is. A Vezetékes körzet opció pedig havi 480 forintért lehetővé teszi, hogy az ügyfél egy választott vezetékes körzetbe 9,60 forintért indítson hívásokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek