Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson P700i: 3 megapixeles új okostelefon

Kütyük

Sony Ericsson P700i: 3 megapixeles új okostelefon

Friss hírek érkeztek az egyik új Sony Ericsson mobilról.

Ezek szerint az eddigiekben Elena fejlesztési kódnévvel, majd pedig M800i típusjelzéssel illetett, egyelőre még fejlesztés alatt álló készülék a kereskedelmi forgalomban várhatóan P700i néven fog debütálni. Az M800i név azért nem játszik már, mert a gyártó az M típusjelzést fent kívánja tartani azoknak az üzleti készülékeknek, melyekben nincs kamera, az Elenában pedig ugyebár van ilyen készség. Itt jegyzendő meg egyébként, hogy a P700i kamera nélküli, némileg egyszerűbb változata várhatóan M610i (Lizy) néven debütál majd.

A Sony Ericsson P700i-ben egy 2,6 colos képátlójú, QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT kijelző kapott helyet, a belső memória kapacitása pedig 160 MB.

A bővítőslotba M2 memóriakártyák tehetők be, ezenkívül pedig említést érdemel a 3G adatátvitel, a Wi-Fi és Bluetooth támogatás, az M600i esetében megismert speciális QWERTY billentyűzet, illetve a nagykapacitású (1.250 mAh) lítium-ion akkumulátor.

A videóhívásokhoz szánt előlapi kamera VGA felbontású, de ami ennél talán sokkalta fontosabb, hogy a hátul található fő kamera 3,2 megapixeles, autofókuszos és dupla LED-vakus. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés