Connect with us

technokrata

Nokia 8900: milyen lesz a 8800 SE utódja?

Kütyük

Nokia 8900: milyen lesz a 8800 SE utódja?

Sokak fantáziáját mozgatja mostanság, hogy vajon milyen lesz a Nokia jelenlegi luxusmobiljának a követője.

Ilyen emberke többek közt a német Tobias Hornof is, aki szabadidejében megtervezte álmai Nokia elitmobilját. A Nokia 8900 fantázianevű, valóságban (egyelőre) természetesen nem létező készülék kialakítása nem sokat változott a Nokia 8800 Second Edition-höz képest, vagyis maradt az egyedi csúcska mechanizmus. Ami viszont változott, az nem más, mint a vastagság, ugyanis a Nokia 8900 egy kiadós fogyókúrán ment keresztül.

Ami a technikai specifikációkat illeti, Hornof úr úgy gondolja, hogy a készülékben már nem holmi TFT display, hanem sokkal inkább egy OLED technológiájú szuperkijelző teljesít szolgálatot, a maga szerény 16 millió színárnyalatával. Természetesen a digitális fényképezőgép modul is sokat fejlődött, hiszen segítségével már 3 megapixeles felbontású felvételek készíthetők, melyek élességét autofókusz funkció garantálja.

Az igényes anyagokból készülő Nokia 8900 kapcsán említést érdemel még többek közt a 100 MB kapacitású belső memória, a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése, a fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazás, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom