Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémkedésre használható Nokia N95

Kütyük

Kémkedésre használható Nokia N95

Mi mindenre használható egy Nokia okostelefon…

A Nokia sokak által várva várt újdonsága, az N95 alighogy megjelent a kereskedelmi forgalomban, máris elkészült belőle egy kifejezetten kémkedésre és információszerzésre szánt, speciális változat. A Nokia N95 Spyphone tulajdonképpen nem más, mint egy hétköznapi N95-ös készülék, teletömve különböző rejtett kémprogramokkal.

A felhasználónak nincs más dolga, mint a megfigyelni kívánt személynek odaadni az amúgy nem is rossz telefont, mely azt követően nem csak az emberke telefonos beszélgetéseit, hanem azokat a beszélgetéseket is továbbítja a kémnek, melyek a telefon közelében, például egy szobában zajlanak le. A kémtelefon ezenkívül a segítségével küldött és fogadott szöveges üzeneteket is továbbítja a gazdájának, valamint az aktuális tartózkodási helyéről, illetve egy esetleges SIM kártya cseréről is értesítést küld.

A Nokia N95 Spyphone korántsem számít olcsó mulatságnak, lévén, hogy nem kevesebb mint 2.700 fontba, vagyis mintegy 1 millió forintba kerül. Megjegyzendő, hogy ilyen és ehhez hasonló mobilokat ennél sokkal olcsóbban is be lehet szerezni, ha például nem elvárás, hogy a kémtelefon annyit tudjon, mint egy N95-ös.

A sima mezei Nokia N95 ára egyébként hazánkban jelenleg 180-200 ezer forint között mozog. A készülék tesztje az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés