Connect with us

technokrata

Vodafone: mind a 70 autó gazdára talált

Kütyük

Vodafone: mind a 70 autó gazdára talált

70 nap 70 autó – vége a Vodafone promóciójának.

Véget ért a Vodafone Magyarország, és valószínűleg Magyarország történetének legnagyobb szabású termékpromóciós játéka, melyben az autóskártya vásárlók között naponta egy-egy Opel Corsa Essentia 1.0 típusú autót sorsoltak ki. A promóció sikerességét bizonyítja, hogy több mint 250.000 Vodafone ügyfél regisztrálta magát az autóskártya vásárláshoz kapcsolódó játékra, a 70 nap alatt messze az előzetes várakozások feletti érdeklődést tanúsítva.

A promóció során tíz nyertes is egynél több autóval lehetett gazdagabb, ők elsősorban – de nem kizárólag – olyan topjátékosok voltak, akiket egyrészt a nyilvánosan, közjegyző felügyelete mellett kisorsoltak, másrészt valamelyik vasárnap a legtöbb részvételi pont jogán juthattak sorsolás nélkül az Opel Corsához. Az esetenként több ezer autóskártyát is vásárló megszállott topjátékosok mellett természetesen akadt olyan nyertes is, aki mindössze néhány SMS segítségével tehetett szert egy új autóra, a sorsolásokon igen nagy szórás mutatkozott.

A nemek megoszlása kiegyensúlyozottnak mondható, 35 esetben került nőkhöz, 45 esetben pedig férfiakhoz a nyeremény; az extra ajándék tekintetében ez az arány kiegyenlítődött: 5-5 autó került sorsolás nélkül a gyengébb illetve az erősebb nem képviselőihez.

A program keretében, az akció időtartama alatt minden ügyfél a 1770-es emelt díjas számra küldött SMS-sel autós tartalomszolgáltatást, ún. autóskártyát vásárolhatott. A promóción túl is működő tartalomszolgáltatás mellé kapcsolódott a játék, amelynek lényege, hogy minden ügyfél, aki autóskártyát vásárol, majd tetszőlegesen választott névvel regisztrál, részt vehet a naponta megrendezésre kerülő sorsoláson. 70 napon át, minden nap közjegyző jelenlétében sorsoltak ki egy-egy új Opel Corsa gépkocsit. Ezen felül minden vasárnap a legtöbb részvételi ponttal rendelkező játékos – sorsolás nélkül – egy-egy Opel Corsa boldog tulajdonosa lehetett. Az extra, sorsolás nélküli ajándékot azonban ugyanaz a játékos csak egyszer vihette el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek