Connect with us

technokrata

T-Mobile Wing: szárnyakat ad vágyainak!

Kütyük

T-Mobile Wing: szárnyakat ad vágyainak!

A magenta színekben pompázó operátor ismét egy ütős kis készüléket tervez piacra dobni.

Az alábbi kémfotókon látható masina a keresztségben a T-Mobile Wing nevet kapta, és véletlenül nem keverendő össze a HTC-féle Wing platformmal. Az említett tajvani gyártónak egyébként nem meglepő módon ehhez a készülékhez is köze van, ugyanis a T-Mobile Wing a mindeddig ismeretlen HTC Atlas platformra építkezik.

A készülék alaphelyzetben sokkal inkább egy hagyományos kéziszámítógépre, semmint egy mobiltelefonra, vagy kommunikátorra hasonlít. Alapállapotban csak a kijelző alatti fontosabb kezelőszervek érhetők el, azonban ha a komplett fedlapot jobbra mozgatjuk, előbukkan az addig takarásban lévő, teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A vadonatúj Microsoft Windows Mobile 6 operációs rendszert tárt karokkal fogadjuk, azonban érthetetlen, hogy miért került egy olyan régi és elavult processzor a masinába, mint a Texas Instruments-féle OMAP 850-es chip, mely mindössze 200 MHz-es órajelen ketyeg. A belső memória áll egyrészt 64 MB RAM-ból, másrészt pedig 128 MB ROM-ból, a TFT technológiájú érintőkijelző pedig jó szokás szerint QVGA (320×240 pixel) felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat). Az energiaellátásról egy 1.130 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, a digitális fényképezőgép pedig 2 megapixeles felbontású.

A T-Mobile Wing az eredeti tervek szerint júniusban jelent volna meg a kereskedelmi forgalomban, azonban különböző fejlesztési nehézségek miatt a debütálás a nyár végére fog eltolódni. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom