Connect with us

technokrata

Nokia N73 Keresztapa Edition

Kütyük

Nokia N73 Keresztapa Edition

A Nokia sikertelefonja és az egyik legnagyobb filmklasszikus közös csomagban.

A Nokia bejelentette, hogy a Nokia N73 értékesítési csomagjának részeként memóriakártyán megjelenik minden idők egyik legnagyobb filmklasszikusa, A keresztapa (1972). A keresztapát a Nokia, a vásárlókat terhelő további költségek nélkül kínálja. A Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Hollandiában, Írországban, Lettországban, Litvániában, Magyarországon, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svájcban és Svédországban megvásárolható különleges ajánlatnak köszönhetően a Nokia N73 készüléken bárhol, bármikor megnézhetjük a díjnyertes mesterművet.

Az Amerikai Filmakadémia három, többek között a legjobb filmért járó díját is elnyerő és további hét Oscarra jelölt A keresztapa című filmet a Nokia és a Paramount Pictures jóvoltából élvezhetjük. A teljes hosszúságú (175 perces) film elfért egy 256 MB-os miniSD kártyán, így új csúcsot állított fel a tömörítés terén. A másodpercenként 25 képkockás sebességgel futó filmben bármikor előreugorhatunk vagy visszaléphetünk, megállíthatjuk a lejátszást és folytathatjuk a filmnézést. Ha pedig már megnéztük, elmenthetjük a számítógépre, és a 256 MB-os tárhelyet fényképekhez és videofelvételekhez használhatjuk ki.

˝Nagy örömmel hozzuk el a Nokia N73 segítségével a mobilkörnyezetbe is minden idők egyik filmklasszikusát, A keresztapát˝ – mondta Greig Williams, a Nokia magyarországi ügyvezető igazgatója. ˝Nagy felbontású 2,4 colos QVGA színes kijelzőjének köszönhetően a Nokia N73-on öröm a mozizás, mi pedig boldogan szerzünk még nagyobb élményt vásárlóinknak ezzel a lenyűgöző ajánlattal˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák