Connect with us

technokrata

Már kapható a Motorola KRZR K3

Kütyük

Már kapható a Motorola KRZR K3

A Motorola megkezdte a KRZR K1 utódjának a forgalmazását.

Az amerikai gyártó a februári 3GSM Világ Kongresszust használta fel arra, hogy bejelentse a KRZR K1 nagyobb tudású változatát, mely a keresztségben a KRZR K3 nevet kapta, és mostantól már Európa-szerte kapható. A széthajtható kialakítás és a design a korábbiakhoz képest nem sokat változott, az viszont már első pillantásra észrevehető, hogy a 262 ezer színárnyalatú, cSTN-alapú, 128×160 pixeles külső kijelző jelentős méretnövekedésen ment keresztül.

További lényeges változás, hogy a belső kijelző alatt, jobboldalt egy második (VGA) kamera is helyet kapott, ami értelemszerűen annak a jele, hogy a K3 immár UMTS kompatibilis, vagyis akár videótelefonálni is lehet a segítségével. Sőt mi több, a telefon immár HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban is használható!

A belső memória kapacitása 20 MB-ról 50 MB-ra növekedett, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség pedig változatlanul a rendelkezésünkre áll. A K1-et sok kritika érte a közepes minőségű kijelzője miatt, így nem meglepő, hogy a K3-ba már nem ez az elavult 176×220 pixeles LCD, hanem egy igazi QVGA (320×240 képpont) display került. A 2 colos képátlójú kijelző 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A felhajtható fedlapon található fényképezőgép felbontása továbbra is 2 megapixel, autofókusz még mindig nincs. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a sztereó Bluetooth (A2DP) támogatásról, az MP3/AAC zenelejátszóról, valamint az xHTML-képes böngészőről.

A kétfajta szürke színárnyalatban készülő, 103x42x16 milliméter méretű Motorola KRZR K3 ára 500 euró, vagyis mintegy 123 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle