Connect with us

technokrata

Mobilozzon banánnal!

Kütyük

Mobilozzon banánnal!

Íme napjaink egyik legérdekesebb formavilágú mobiltelefonja.

Az LG Dél-Koreában bemutatta legfrissebb mobil fejlesztését, mely nem más, mint a leginkább banánformájúnak nevezhető LG SV280. A szétcsúsztatható kialakítást kapott készülék egyediségét az adja, hogy nyitott állapotban nem egyenes, hanem enyhén görbített formájú. Nem ez egyébként az első ilyen formájú telefon: a Motorola nemrégiben mutatta be ehhez hasonló mobilját, a RIZR Z8-at.

Az LG SV280-ban egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT display teljesít szolgálatot, mely elsősorban 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 színárnyalat) ismerszik meg. Az alaphelyzetben 101,4 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 23,8 milliméter vastag újdonság egész pontosan 105 grammot nyom a mérlegen.

A hátfalba integrált digitális fényképezőgép (CMOS) modul segítségével maximum 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontású fotók készíthetők, melyek aztán a 142 MB kapacitású belső memóriában tárolhatók el. Ezenkívül szólnunk kell még a fejlett MP3 zenelejátszóról, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásról, az oldalsó jelzőfényekről, illetve a titokzatos ˝aromaterápia˝ funkcióról.

Az LG banánmobil pontos ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle