Connect with us

technokrata

Melyik mobil a legjobbak legjobbja?

Kütyük

Melyik mobil a legjobbak legjobbja?

Ebből a cikkből máris kiderül!

Az LG 29 díjat nyert a Red Dot Design Award 2007 eseményen. Az LG Electronics több mint két tucat díjjal, köztük a díjátadó legrangosabb elismerésével térhetett haza a red dot Design Award 2007 eseményről.

Az LG készülékeit 29 kategóriában találták győztesnek, és köztük ˝Best of the Best – Legjobbak Legjobbja˝ díjjal tüntették ki az LG Prada telefont, mely már eddig is óriási hírnévre tett szert világszerte, teljesen érintésvezérelt kezelőfelületének köszönhetően. Az LG idei jutalmazása felülmúlta a tavalyi eredményeket, amikor is a cég 20 díjat kapott, köztük két ˝Best of the Best˝ elismerést múlt évben is.

˝E tekintélyes formatervezési verseny elismerésein keresztül az LG bebizonyította az elmúlt évek során, hogy mire is képes, ha designról van szó. A díjak megerősítik elkötelezettségünket abban, hogy termékeinket érzelmi szempontok alapján alkossuk meg˝ – mondta Sang Young Shin, az LG Electronics Corporate design Center vezetője.

A red dot ˝Best of the Best˝ díjával kitüntetett, a világ első teljesen érintésvezérelt kezelőfelületével felvértezett LG Prada telefont közösen fejlesztette ki az LG Electronics és a híres Prada divatház. Az egyedi készülék az LG mobilkommunikációs technológiájának és a Prada egyedi formatervezési megoldásának tökéletes kombinációja.

Díjakat nyertek még az alábbi LG termékek: Shine telefon (csúszka és candybar típus), SolarDOM sütő, Lightwave sütő, ˝Art DIOS˝ side-by-side hűtőszekrény, LCD TV, plazma TV, a Fantasy monitor széria mindhárom modellje, érintőképernyős MP3 lejátszó és még sok más készülék.

A red dot Design Award és az iF Design Award is Európa legtekintélyesebb szakmai formatervezési elismerései közé tartoznak. A díjátadó gála 2007. június 25-én kerül megrendezésre az esseni Aalto Színházban, Németországban. A díjnyertes termékeket a ˝Design on Stage – Winners of red dot Award: Product Design 2007˝ nevű kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők 2007. június 26. és július 23. között, az esseni red dot design múzeumban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek