Connect with us

technokrata

A Pannon is belehúz: gyors mobil net – olcsón

Kütyük

A Pannon is belehúz: gyors mobil net – olcsón

Hivatalos információk a Pannon új szolgáltatásairól.

Új ajánlattal lép az internetszolgáltatás hazai piacára a Pannon: a mobilitás mellett nagy sebességet, egyszerű használatot, kedvező és kiszámítható költségeket kínál két új internetcsomagjával.

˝Nincs többé szükség vezetékre az internetezéshez sem: a Pannon két új Mobil Internet csomagjával teljes körű, kötetlen internetmegoldást kínál hazánkban a legnagyobb lefedettséget biztosító mobil szélessávú (EDGE, 3G, HSDPA) hálózatán˝ – jelentette be a Pannon mai sajtótájékoztatóján Ove Fredheim, a cég vezérigazgatója. Az új internetcsomagokkal kábelek nélkül csatlakozhatunk az Internethez az asztali, vagy hordozható számítógépünkön, ráadásul a mobil hozzáférésnek köszönhetően otthonunkból bárhová magunkkal vihetjük a világhálót.

Most csatlakozási díj nélkül és 2007. április 10. és 2007. június 30. közötti vásárlás esetén fél évig a havidíj feléért választhatunk igényeink szerint a Mobil Internet 3 és a Mobil Internet 10 csomagok közül, melyek 3 GB, illetve 10 GB adatforgalmat tartalmaznak kedvezményesen havi 3.450, illetve 6.450 forintért. 3 GB adatforgalommal meg tudunk nézni körülbelül 63.000 honlapot (átlagosan 47 KB-os weboldalakkal számítva) vagy 400 ezer e-mailt (csatolások nélkül, átlagosan 7,6 KB-os levelekkel számítva), illetve letölthetünk akár ezer zeneszámot (3 MB-os számokkal számítva) is. A 10 GB több mint 200 ezer oldal megtekintésére vagy éppen 3.300-nál több zeneszám letöltésére elég, vagyis aki ezt a csomagot választja, bátran küldhet és fogadhat nagy képeket, más fájlokat is minden nap. A forgalmi keret túllépése esetén 10 Kbyte-onként a forgalmi díj mindkét csomag esetén 12 fillér.

A Mobil Internet csomagok megvásárlásakor kapunk egy SIM kártyát, ezt hordozható számítógép esetén egy adatkártyába, asztali számítógép esetén egy USB modembe kell beletennünk, majd az eszközt csatlakoztatni gépünkhöz. A pár lépéses telepítés és aktiválás után már internetezhetünk is, anélkül, hogy a vásárlás után hetekig várnánk a használatára. A Pannon a szükséges adatátviteli eszközöket, az adatkártyát, vagy az USB modemet kétéves hűségszerződés esetén ingyen biztosítja, ráadásul a csomaghoz ajándékba kapunk egy ingyenes e-mail postafiókot is, 90 Mbyte tárhellyel.

A Pannon koncentrált fejlesztéseinek köszönhetően felgyorsul a mobil szélessáv sebessége is: Budapesten és további 43 településen, a lakosság több mint egyharmadának a harmadik generációs (3G) hálózat mellett elérhető a HSDPA is, mely rendkívül gyors, 1,8 -3,6 Mbit/s maximális adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Így a nagy weboldalak is 1-2 másodperc alatt tölthetők le, míg egy 3 MB-os zeneszám letöltése sem tart tovább 10-20 másodpercnél. A Pannon az ország többi területén is használható sebességet biztosít, 3G/HSDPA hálózatát pedig a felhasználói igények alapján folyamatosan bővíti.

Mint ismeretes, hazánk legnagyobb mobil operátora, a T-Mobile immár közel egy éve rendelkezik kereskedelmi HSDPA szolgáltatással, a Vodafone pedig várhatóan valamikor az ősszel üzemeli majd be saját 3,5G hálózatát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle