Connect with us

technokrata

Új Nokia PC Suite – Windows Vista támogatással

Kütyük

Új Nokia PC Suite – Windows Vista támogatással

A Nokia kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Nokia PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.


A Nokia PC Suite legújabb változata a 6.83-as verziószámot viseli magán és három főbb újdonságot hozott. Az egyik ilyen újdonság, hogy az alkalmazás immár teljes körű Microsoft Windows Vista kompatibilitással rendelkezik.

Ezen túlmenően a csomag részét képező Nokia Content Copier immár szelektív működésű, vagyis a felhasználó megszabhatja, hogy pontosan mely tartalom típusokat szeretné lementeni, vagy visszaállítani. Végül, de korántsem utolsó sorban szólnunk kell még arról, hogy a Nokia PC Suite 6.83 már automatikusan jelzi, ha mobiltelefonunkhoz új firmware verzió jelent meg.

A Windows 2000 és XP operációs rendszerekkel is kompatibilis PC Suite, illetve a hozzá tartozó dokumentációk bárki által ingyenesen letölthetők a Nokia honlapjáról. A szoftver használatához infravörös port, Bluetooth adapter, illetve adatkábel szükségeltetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák