Connect with us

technokrata

Ultra-vékony Samsung mobil szuper-olcsón!

Kütyük

Ultra-vékony Samsung mobil szuper-olcsón!

Az ultra-vékony mobilokért ma már nem feltétlenül kell sokat fizetnünk.

Ékes bizonyíték erre a Samsung most debütált legújabb készüléke, mely a keresztségben a Samsung SGH-C170 nevet kapta. A C típusjelzésből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy belépőszintű modellhez van szerencsénk, melynek designja azonban semmivel sem marad el a felsőbb kategóriás mobilokétól.

A mérlegen egész pontosan 72 grammot nyomó Samsung SGH-C170 105 milliméteres hosszal, illetve 42 milliméteres szélességgel rendelkezik, de ami ennél sokkalta érdekesebb, hogy vastagsága mindössze 8,9 milliméter. Összehasonlításképp, a korábbi anorexiás bajnok, a Samsung X820 6,9 milliméter vastag volt, a jelenlegi csúcstartó, a Samsung U100 pedig 5,9 milliméter vastag.

A kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett készülék GPRS Class 8 kompatibilis, vagyis mind az EDGE, mind pedig a 3G hiányzik belőle. A cSTN technológiára épülő folyadékkristályos kijelző 1,5 colos képátlón 128×128 képpontot, illetve 65.536 színárnyalatot képes felvonultatni. Digitális fényképezőgép modul, illetve bővítőslot nincs a telefonban.

A mindössze 0,6 MB-os belső memóriájú Samsung SGH-C170 kapcsán említést érdemel többek közt a sztereó FM rádió, a tizenhat szólamú polifonikus hangzás, az 500 férőhelyes telefonkönyv, illetve az 1.2.1 verziójú WAP böngésző alkalmazás.

A Samsung SGH-C170 ára várhatóan 20 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle