Connect with us

Hirdetés

technokrata

Boltokban a Motorola-Ferrari!

Kütyük

Boltokban a Motorola-Ferrari!

Egy újabb mobiltelefon a benzingőzös férfi vásárlók számára.

Nemrégiben a Vodafone jelentett be három Forma 1 ihletésű, különleges McLaren designú telefont, most pedig a Motorola rukkolt elő egy speciális Ferrari készülékkel. A nem éppen egyszerű nevű Motorola maxx V6 Ferrari Challenge Mobile Phone Limited Edition nyitását, illetve csukását Ferrari motorhang kíséri, belső és külső kijelzőjét pedig számtalan különböző Ferrari fotóval lehet ékesíteni.

A Motorola maxx V6-ban a GPRS és 3G (UMTS) támogatás mellett EDGE-et és 3,5G-t (HSDPA) is találunk, ezenkívül pedig a Bluetooth 2.0 EDR-t (Enhanced Data Rate) is támogatja a telefon.

A szétnyitható formájú MOTORAZR maxx V6 az ugyancsak nemrégiben debütált, de sajnos csak az Egyesült Államokban kapható MOTOKRZR K1m-hez hasonló, dedikált külső zenegombokat kapott, melyeket nem kell lenyomni, hanem elég csak megérinteni. Az AAC, AAC+, eAAC+ és MP3 kompatibilis készülék belső memóriája 50 MB-os és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT display QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet és több mint 262 ezer színárnyalatú. A CLI technológiájú második kijelző 1,3 colos képátlón 120×160 képpontot vonultat fel.

Az alaphelyzetben 104x53x15 milliméter méretű, 105 gramm tömegű Motorola maxx V6 külsején egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamerát találunk, a belül elhelyezett, elsősorban videóhívásokhoz szánt második kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású.

A vörös bőrtokkal együtt szállított, háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Motorola maxx V6 Ferrari Challenge Mobile Phone Limited Edition kereken 500 euróba, vagyis mintegy 123 ezer forintba kerül, és a gyártó közlése szerint Európa-szerte máris megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés