Connect with us

technokrata

A legújabb meztelen képek…

Kütyük

A legújabb meztelen képek…

…természetesen nem bájos hölgyekről, hanem darabokra szedett mobilokról.

Történt ugyanis, hogy az amerikai FCC testület a napokban bevizsgálta és egyben áldását adta az egyik legújabb Nokia mobilra, a 6110 Navigator-ra, mely készülékről néhány ˝aktfotó˝ is készült.

A GPS (Global Positioning System) és AGPS (Assisted Global Positioning System) technológiákkal egyaránt felvértezett Nokia 6110 Navigator forgalmazása várhatóan a második negyedévben kezdődik meg – az ár előreláthatólag 450 euró (110 ezer forint) körül fog alakulni.

A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítást kapott újdonságban egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot. A 320×240 pixeles (QVGA) felbontású display több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), S60 szoftveres Nokia 6110 Navigator GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) kompatibilis, vagyis e tekintetben sem lehet egyetlen rossz szavunk sem rá. A belső memória kapacitása 40 MB, a bővítőslotba pedig microSD (TransFlash) szabványú miniatűr memóriakártyákat (maximum 2 GB) gyömöszölhetünk be.

A digitális fényképezőgép modul elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-segédfényéről, illetve négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor egy feltöltéssel maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve nem kevesebb mint 11 napos készenléti időt biztosít a számunkra.

Alig telt el néhány hét azóta, hogy a finn gyártó bejelentette a 6110 Navigatort, máris felröppentek az első pletykák a készülék mutációival kapcsolatban. Ezek szerint hamarosan már nem is egy, hanem három különböző 6110-es lesz forgalomban, és ebben természetesen nincs benne a jó öreg alap 6110-es készülék.

Jól értesült források szerint hamarosan érkezik a Nokia 6110 Classic, mely egy hagyományos kialakítással rendelkező telefon lesz, többek közt TV-kimenettel is felvértezve. Nagyjából vele egy időben debütál majd a harmadik változat: a Nokia 6110 Slide értelemszerűen egy szétcsúsztatható mobil lesz.

A legfrissebb információk szerint a Nokia 6110 Classic modellben egy 320×240 pixeles (QVGA) felbontású TFT kijelző kap helyet, mely 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A Symbian operációs rendszer 9.2-es verziójára, illetve az S60 platform harmadik kiadására épülő újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható, ellenben kár, hogy Bluetooth vezérlője nem 2.0, hanem csak 1.2 verziószámot visel magán. A hátfalba szerelt 2 megapixeles digitális fényképezőgép segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők, a videófelbontás egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle