Connect with us

technokrata

10.000 forint a régi ócska mobilért!

Kütyük

10.000 forint a régi ócska mobilért!

A megunt használt, vagy rossz telefonokat nem érdemes kidobni.

Hazánk legnagyobb mobil szolgáltatója, a T-Mobile április 1-jén indította legújabb akcióját, melynek lényege, hogy azok az új ügyfelek, akik előfizetéses értékesítési konstrukciókban, illetve az ezeknek megfelelő készülékváltási ajánlatok esetében, hűségnyilatkozattal vásárolnak web´n´walk akciós készüléket, 10.000 forint kedvezményben részesülnek. Az akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

A használtkészülék-beszámítási akció május 31-éig tart. A T-Mobile ezenkívül a használt mobitelefon akkumulátorokkal is foglalkozik, ugyanis a rossz akksikat az akcióban részt vevő üzletekben leadó vásárlók 480 forint kedvezményt kapnak, amennyiben új akksit vásárolnak.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Pannon újraindította népszerű használt mobil leadási akcióját. Amennyiben 2007. április 3. és 2007. április 30. között vásárolunk új kártyás, vagy számlás Pannon előfizetést, akkor az új készülék árából 5.000 forintos kedvezményt ad a szolgáltató. A kedvezmény feltétele, hogy a leadott, használt készülék az IMEI száma alapján azonosítható legyen, valamint, hogy a készüléket leadó ügyfél a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom