Connect with us

technokrata

Ronaldo nem kapta meg a jussát

Kütyük

Ronaldo nem kapta meg a jussát

A BenQ-Siemens leginkább csak kifizetetlen számlákat hagyott maga után.

A közelmúltban csődbe ment mobilgyártó adósa maradt többek közt egy olyan illusztris személyiségnek is, mint Ronaldo. Az adósság pontos összege ismeretlen.


Mint ismeretes, a brazil futballista tavaly a BenQ-Siemens EF81-es készülék egyik legfőbb reklámarca volt, Ronaldo többek közt számos televíziós reklámban is szerepelt. A BenQ Mobile korábban egyébként egy 2010-ig tartó szponzorációs szerződést kötött a Real Madrid futballcsapattal, melynek értelmében a csapat focistáinak idén július végéig a cég logójával ellátott mezeket kell viselniük.

A jelenleg az AC Milanban játszó Ronaldo egyébként már a Siemens-nek a BenQ-val történő összeolvadása előtt is számos mobiltelefon reklámozásában részt vett. Ezen túlmenően még olyan, limitált szériás készülékek is forgalomba kerültek, melyek a híres focista kézjegyével voltak ellátva. Ilyen volt például a Siemens CX65 Ronaldo Limited Edition, illetve a Siemens C75 Ronaldo Limited Edition.

Nem Ronaldo az egyetlen, aki most futhat a pénze után, hiszen a BenQ Mobile korábbi mintegy 4.350 alkalmazottja összesen 1,2 milliárd eurós követeléssel fordult a vállalat felé. Ők most Ronaldóhoz hasonlóan abban bíznak, hogy ha nem is a nekik járó teljes összeget, de legalább annak egy bizonyos részét idővel azért meg fogják kapni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle