Connect with us

technokrata

Broadband – a leglassabb és a leggyorsabb keresett

Kütyük

Broadband – a leglassabb és a leggyorsabb keresett

Hazánkban a legolcsóbb és a legdrágább csomagokra van igény.

A GTS-Datanet tapasztalatai szerint a szélessávú internetre előfizetők körében évek óta a legalacsonyabb sávszélességű, legkedvezőbb árú csomagok a legnépszerűbbek. Ezt a tendenciát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium statisztikái is igazolják. 2006. harmadik negyedévében például a szélessávú internet előfizetők 47 százaléka 257-512 kb/s letöltési sebességű csomagra fizetett elő, míg az 513-768 kb/s csomagok aránya 2 százalék, a 769-1024 kb/s csomagok aránya 27 százalék, a 1025-2048 kb/s csomagok aránya pedig 21 százalék volt.

A cég ezért kimondottan az internetezéssel most ismerkedő lakossági előfizetőknek hozta létre új csomagját. A Yo! Neked szolgáltatás keretében elérhető Yo! Alap csomag 555 kb/s maximális letöltési sebességű internet kapcsolatot kínál mindössze havi 4200 Ft-ért. Az ügyfeleknek nem kell vezetékes előfizetési díjat fizetniük, de emellett továbbra is használhatják vezetékes telefonjukat, csupán percdíjakért.

„Az év első hónapjaiban a legtöbb távközlési szolgáltató jelentősen növelte szélessávú internet csomagjainak sebességét. Az internettel most ismerkedő, potenciális új előfizetők számára azonban a kedvező havidíj sokkal fontosabb tényező a szolgáltatás megrendelésénél, mint a nagy sávszélesség.” – mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A GTS-Datanet 2006 szeptemberében indította el Yo! Neked szolgáltatását, amelynek keretében szélessávú ADSL internet kapcsolatot és hagyományos vezetékes telefonszolgáltatást kínál, vezetékes előfizetési díj nélkül. A Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle