Connect with us

technokrata

Asus P526: elegáns, GPS-es okostelefon

Kütyük

Asus P526: elegáns, GPS-es okostelefon

Az Asus elkészítette a P525-ös készülék utódját.

˝A P526 tökéletes és divatos PDA telefon azok számára, akik szívesen használják a Windows Live felhasználó barát ˝Live˝ funkcióit˝ – mondta H. C. Hung, az AsusTeK Kézi számítógép üzletágának vezetője. ˝Mindenki számára egyszerűvé válik kapcsolatban maradni a barátaival, ismerőseivel az azonnali online üzenetek segítségével, blog-frissítésekkel, e-mailen és fájlátvitellel a P526 használata során˝.


˝Az Asus P526 összetett eszköz, melynek segítségével a felhasználók teljes szabadságot élvezhetnek, mégis akkor juthatnak a kívánt információhoz, amikor szeretnének˝ – mondta Jason Lim, a Microsoft Mobilkommunikációs üzletágának Távol-Keleti és Japán régiójának igazgatója. ˝A Windows Mobile 6 hatékonysága és multimédiás képességei gazdag élményt nyújtanak akár üzleti, akár személyes használat közben˝.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Asus P526 egyik legfontosabb előnye, hogy a Windows Live segítségével a felhasználó számára mindig látható, hogy ki az, aki az adott időpontban éppen elérhető, és ki az, aki nem. A felhasználók megoszthatnak egymás között fotókat vagy hangfile-okat azonnali üzenetküldő rendszerrel vagy e-mail útján. A P526-tal tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, online ismerőseikkel a blogfrissítéseken keresztül, vagy akár a P526 kamerájával készített fényképekkel.


A 115 gramm tömegű P526 felhasználói a Windows Live Smart Dial funkció számos kényelmes előnyét is élvezhetik. A 2,6 colos QVGA kijelzővel szerelt P526 billentyűzetén éppen gépelt neveket automatikusan felismeri és beszúrja a készülék. A felhasználó használhatja a keresési eszköztárat, mely az óra kijelzője alatt található, és elindíthatja a webkeresőt a böngésző indítása nélkül is, így az internetes keresés teljesen felhasználóbaráttá válik.

A GPRS, EDGE és Bluetooth 2.0 kompatibilis, beépített SiRFstar III GPS-vevős P526 képes betölteni az Outlookba a Windows Live ismerősöket, és automatikusan letölti a Hotmail, vagy Windows Live e-maileket is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek